Fete de cartier

pagina fetelor de cartier care stiu ce vor

Monday

15

February 2016

1,792

COMMENTS

4 haine barbatesti potrivite pentru femei

Written by , Posted in Moda

haine barbatesti potrivite pentru femei

In 2016 nu mai exista limite in moda si in ce se poate purta, mai ales ca moda in principiu este vazuta ca un organism ce evolueaza incontinuu. De aceea hainele create sunt din ce in ce mai universale si purtabile indiferent daca esti femeie sau barbat. In plus, raioanele de barbati din magazine au modele foarte frumoase, calitate foarte buna si un pret foarte accesibil, iar atunci cand chiar nu gasesti ceea ce iti doresti in raionul de femei, poate nu strica sa arunci un ochi si la raionul de barbati. Asa ca am compilat o lista de haine barbatesti potrivite pentru femei .

Tricourile barbatesti mereu au avut o croiala diferita. De cele mai multe ori am auzit de fete purtand tricourile prietenilor prin filme sau seriale. Insa un tricou mai larg, barbatesc poate fi foarte usor folosit pentru un look mai lejer in principal pentru o plimbare in parcul Tineretului cu prietenii sau atunci cand va strangeti la cineva acasa si va relaxati impreuna.

Camasile barbatesti, la fel ca tricourile mai sus mentionate, sunt perfecte cand doresti sa adopti un look mai “de strada” ce nu este neaparat feminin, mai ales ca aceste camasi de felul lor sunt mai lungi decat cele femeiesti, putand transforma o camasa intr-o piesa pusa peste un tricou sau maiou, nefiind nevoie de un cardigan. Sau poate fi folosita acea camasa ca o rochie foarte scurta.

Puloverele si-au schimbat foarte mult stilul de-a lungul timpului, acum in voga fiind modelele universale, potrivite oricui doreste ceva calduros pe timp de toamna tarzie sau iarna. Daca gasiti un material pufos si comfortabil cu un design potrivit, nu ezitati sa il achizitionati.

Hanoracele femeiesti sunt foarte diferite de cele barbatesti, de cele mai multe ori fiind foarte greu sa gasesti un hanorac sport si comfortabil, pe gustul tau care sa te si protejeze cat de cat. Iar de cele mai multe ori la hanoracele feminine, glugile sunt minuscule, si de cele mai multe ori avem nevoie de o gluga mai mare care sa ne protejeze.

1,792 Comments

  1. razvan
  2. AfD
  3. Jim
  4. sex
  5. xxx
  6. SEM
  7. m88
  8. Chu