Fete de cartier

pagina fetelor de cartier care stiu ce vor

Thursday

18

February 2016

1,694

COMMENTS

7 trucuri pentru o piele tanara

Written by , Posted in Trucuri

piele tanara

Atunci cand inaintam in varsta observam ca pielea noastra nu mai e piele tanara si ca are probleme in a ramane proaspata si cat mai luminata. Si trebuie sa facem cateva lucruri pentru a o pastra ferma ca atunci cand aveam 15 ani. De aceea am reusit sa compilez o lista de 7 trucuri pentru a mentine pielea tanara.

Beti multe lichide. Un corp hidratat corect ajuta foarte mult la hidratarea pielii de asemenea. Insa aveti grija ca si prea multa apa strica.

Demachiati-va zilnic si dimineata si seara, chiar daca nu ati folosit machiaj deloc. Incercati sa aveti o rutina zilnica, in special seara inainte de culcare. Folositi fie lapte demachiant sau apa micelara si apa tonica. Ajuta la curatarea tenului de impuritati.

Folositi o crema hidratanta pentru tipul de ten pe care il aveti si varsta voastra. E nevoie sa folositi crema corecta pentru a nu va trezi ca aveti probleme.

Indiferent de sezon folositi crema cu protectie solara daca nu folositi machiaj in ziua respectiva. Tenul are nevoie de protectie intotdeauna.

Folositi produse de machiaj doar in termen. Invatati care este termenul de valabilitate pentru fiecare produs pe care il folositi. Si de asemenea evitati sa schimbati anumite produse de make-up, precum concealrul sau fondul de ten astfel incat sa evitati ca pielea sa aiba de suferit.

Somnul este cel mai bun prieten al vostru. Incercati sa dormiti macar 8 ore pe noapte pentru un ten odihnit.

Si nu in ultimul rand, nu uitati sa aveti grija de alimentatie. Pentru ca putem sa ne dam cu tone de produse pe fata pentru a pastra aparenta unui ten perfect, insa sa avem probleme grave cu tenul nostru.

Sursa imagine ppcorn.com

1,694 Comments

  1. cristina
  2. Jim
  3. m88
  4. m88
  5. seo
  6. lit
  7. SEO
  8. hot
  9. hot
  10. aux