Fete de cartier

pagina fetelor de cartier care stiu ce vor

Thursday

3

March 2016

1,697

COMMENTS

Cearcane? Ce sunt si cum scapi de ele

Written by , Posted in Trucuri

cearcane

Exista persoane care au cearcane indiferent ce ar face, insa de cele mai multe ori ne trezim ca fata noatra pare trasa, iar ochii cam umflati si greoi. Iata de ce. Fie nu ai dormit bine azi-noapte, fie nu esti chiar sanatoasa. Isa poti scapa destul de usor de cearcane, pentru o perioada scurta, desigur, pentru ca afectiunea se produce la nivelul vaselor capilare care uneori se intampla sa aiba mici probleme in jurul ochilor. Pungile sub ochi apar din cauza retentiei de apa si/sau circulatia deficitara a sangelui.

Cum scapi de ele?

 • Dormi. Serios, de cele mai multe ori, somnul este cel mai mare dusman al nostru, ceea ce face ca cearcanele sa apara pe fata noastra.
 • Bea multe lichide si ai grija ce mananci. Vei vedea ca pielea va fi mai radianta decat inainte.
 • Pune-ti pe ochi pliculete de ceai negru sau verde, felii de castraveti sau cartofi. Acestea ajuta hidratarea zonei ochilor, scapandu-va astfel de cearcane.
 • Pentru a scapa rapid de pungile de sub ochi si de cearcane, puneti doua linguri in congelator pentru cateva minute, apoi aplicati usor pe ochi, pentru a raci locul si a calma pielea.
 • Si de asemenea, puteti folosi anticearcan pe care trebuie sa il aplicati sub ochi in forma unui triunghi, sa il blenduiti frumos pe toata suprafata de sub ochi si apoi sa puneti peste putina pudra translucida pentru a fixa crema abia aplicata.

tumblr_inline_nsqxvx0kNk1txoi6x_500

1,697 Comments

 1. ramona
 2. maria
 3. m88
 4. m88
 5. SEM
 6. SEO
 7. web
 8. 115
 9. hot
 10. May
 11. Tia
 12. mug
 13. SM
 14. bmw